Site-ul www.garis.ro este proprietatea SC Dorma Prod S.R.L., CUI: 32126814, numar de ordine in Registrul Comertului: J40/10098/12.08.2013 adresa sediului social: Str Daniel Danilelopolu nr 34, A5-4, Et 5, Sector 1, Bucuresti., Tel: 0737 278 234, office@garis.com.

Folosind site-ul www.garis.ro sunteti implicit de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate pe site, nu folositi acest site.
 www.garis.ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile oricand considera necesar, fara notificare prealabila, versiunea in vigoare a acestora aflandu-se in permanenta disponibila pe site. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea termenilor si conditiilor implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor termeni si conditii. Pentru o mai buna intelegere a unui contract incheiat la distanta, va aducem la cunostinta urmatoarele definitii, astfel cum rezulta din Ordonanta de Urgenta nr. 34 din 4 iunie 2014:
 -consumator - orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanta Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;
 -profesionist - orice persoana fizica sau juridica, publica sau privata, care actioneaza in cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale in legatura cu contractele care intra sub incidenta prezentei ordonante de urgenta, precum si orice persoana care actioneaza in acelasi scop, in numele sau pe seama acesteia;
 -produs - orice bun corporal mobil, cu exceptia bunurilor vandute prin executare silita sau valorificate ca urmare a aplicarii prevederilor legale; apa, gazele naturale, energia electrica si energia termica sunt considerate "produse" atunci cand acestea sunt puse in vanzare in volum limitat sau in cantitate fixa;
 -contract de vanzare - orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii;
-contract la distanta - orice contract incheiat între profesionist si consumator în cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pâna la si inclusiv în momentul în care este încheiat contractul.


1. Continut site si drepturi de autor
Continutul acestui site ( texte, grafica, imagini, etc) este proprietatea S.C Dorma Prod S.R.L si se afla sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturilor conexe. Informatiile pot fi folosite numai cu acordul scris al societatii. Societatea face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele descrieri sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori. Fotografiiile au caracter informativ, pot exista diferente de nuanta a culorii fata de produsul real,
pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Toate drepturile de autor asupra marcilor care apar pe site-ul nostru apartin detinatorilor de drept ale acestora.


2. Produse
Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.garis.ro sunt oferite in forma in care vin de la producator, in ambalajul original, in limita stocului disponibil. Furnizorul isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile produselor si pretul acestora fara o notificare prealabila.
Produsele vor fi livrate pe baza comenzii dumneavoastra, care va fi confirmata in prealabil de catre unul dintre operatorii nostri in limita stocului disponibil. Astfel, societatea isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda, in cazul in care respectivul produs nu mai exista in stocul societatii din diferite motive sau in cazul in care aceasta nu a putut fi confirmata telefonic cu dumneavoastra de catre un operator al nostru, indiferent de motiv.
Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.


3. Preturi
Preturile produselor sunt cele indicate pe site, includ TVA (20%) si nu includ cheltuielile de livrare (a se vedea mai jos cheltuielile de livrare). Pretul unui produs poate varia in functie de categoria de masuri astfel:
- Categoria de masuri cuprinsa intre 24 si 29, pretul este cel afisat initial pe site.
- Categoria de masuri cuprinsa intre 30 si 36, pretul se modifica in momentul cand se alege o masura in intervalul specificat anterior.


4. Primirea comenzilor
Comenzile se pot face atat telefonic, la numerele de telefon prezentate pe site dar si electronic, prin utilizarea formularului de comanda.
O comanda se considera incheiata numai dupa confirmarea telefonica sau prin email de catre unul din operatorii nostri.

5. Plata
Plata produselor comandate de pe site-ul www.garis.ro si cheltuielile de livrare se achita prin mijloace electronice de plata sau prin ramburs la momentul livrarii, prin plata in numerar, catre curierul care va livreaza comanda. In momentul livrarii produsele sunt insotite de factura
fiscala, chitanta si garantie.


6. Oferte si reduceri
Atentie! Promotiile pe www.garis.ro nu se cumuleaza intre ele, se aplica reducerea cea mai mare. Acest lucru este valabil pentru orice forma de reducere (carduri de fidelitate, coduri promotionale, vouchere cadou, reduceri procentuale de pe site, etc). De asemenea, in cazul existentei unor vouchere procentuale, detinatorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulata conferita de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existenta in cadrul unei promotii. Campaniile promotionale nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii sau actiuni de fidelizare.


7. Livrare
Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania) prin intermediul unei firme de curierat, dupa confirmarea comenzii de catre unul dintre operatorii nostri. Termenul de livrare al produselor comandate telefonic sau prin intermediul magazinului on line este de maxim 3 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii de catre unul dintre operatorii nostri. Cheltuielile de livrare sunt de 15 lei pentru comenzile cu valoarea pana in 200 lei si sunt suportate de catre client, daca nu exista oferte care sa asigure transportul gratuit. Pentru comenzi mai mari de
200 RON, cheltuielile de livrare cad in sarcina noastra. Clientul va fi contactat telefonic de catre firma de curierat pentru a stabili ora si locul livrarii. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare-cumparare conform legislatiei in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul/produsele care este/sunt conform/conforme cu comanda si nevoile acestuia.


8. Drepturi de retur
In conformitate cu dispozitiile legale, va aducem la cunostinta urmatoarele:
- consumatorul are dreptul de a notifica in scris faptul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate etichetele intacte si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. In acest caz, societatea va rambursa sumele achitate de catre dumneavoastra, in cel mult 30 zile de la data la care anuntati ca nu mai doriti produsul cumparat, printr-o notificare scrisa trimisa prin formularul Returnari. Conform dispozitiilor in vigoare, clientul va suporta in acest caz doar cheltuielile de expeditie pentru returnarea produselor. In plus, in cazul in care costurile de livrare au fost initial suportate de catre vanzator, atunci
cumparatorul trebuie sa suporte si costul initial al livrarii produselor comandate, care este de 15 lei. In cazul in care produsul are ambalajul deteriorat sau nu-l mai are, acesta nu mai poate fi returnat. In cazul in care produsele expediate difera de cele comandate de dumneavoastra sau in cazul in care prezinta defecte de fabricatie, cheltuielile pentru expedierea unui produs nou vor fi suportate de noi.
Adresa unde trebuie returnat coletul este: Soseaua Iancului 128, Sector 2, Bucuresti.
Noi depunem toate eforturile ca produsele sa ajunga la dumneavoastra in cele mai bune conditii si conform cu toate standardele de calitate in vigoare.


9. Raspundere limitata
Acest site poate conţine linkuri catre site-urile unor furnizori. SC Dorma Prod SRL. nu ofera nici o garantie si nu poarta nici o raspundere pentru orice continut ilegal sau alte incalcari ale legii care se regasesc pe site-urile furnizorilor. Informatiile de pe acest site au fost culese si verificate cu cea mai mare atenţie. Totusi, nu ne asumam nici o raspundere pentru actualitatea, acuratetea, completitudinea si/sau calitatea acestora.


10. Securitatea datelor personale si a informatiilor

S.C Dorma Prod S.R.L garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Datele personale introduse de catre clienti vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a confirma comanda, pentru a efectua livrarea produselor achizitionate etc., si in nici un caz nu vor fi furnizate, divulgate sau transmise unei terte parti. S.C Dorma Prod S.R.L nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza adresa dvs de e-mail unei terte persoane, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul site-ului, nu divulga adresa dvs de e-mail altor persoane care acceseaza site-ul. S.C Dorma Prod S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.


11. Litigii
Orice litigiu aparut intre clienti si societate se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care partile nu au reusit sa solutioneze litigiul pe cale amiabila, acesta se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente.